У Шостці попрощалися з добровольцем Анатолієм Лисенком
Цьогоріч 88 мешканцям Охтирки затвердили компенсацію за пошкоджене житло
Сумські хокеїстки стартують на Єврокубку
Сумчанин допоміг виявити чоловіків, які займалися незаконним виловом раківФОТО
Сумських школярів навчатимуть шахам на уроках фізкультури
На Сумщині зменшується кількість електричок
У Сумах на хабарі піймали заступника декана
Геннадій Демʼяненко про візит Президента України на Сумщину: Це важливий символ підтримки та солідарності з нашими жителями та захисниками
На Сумщині рятували чоловіка, у якого під час пожежі зупинилося серцеВІДЕО
У центрі Сум виявили чоловіка в розшуку
На проспекті Перемоги — ДТПФОТО
Опалювальний сезон у Сумах завершиться 1 квітня
Поліція оприлюднила наслідки обстрілів Сумщини за добуФОТО
Команди Сумщини стартують у фіналі Аматорської футзальної ліги України
Зеленський зустрівся зі студентами СумДУ
Уперше за останні два роки на Сумщині зафіксовані покуси людей кажанами
У Шостці в останній день березня закінчиться опалювальний сезон
У Сумах затримали чоловіка за збут наркотиківФОТО
Сумщині обіцяють мільярд гривень: в обласному центрі презентували платформу «Зроблено в Україні»
Сьогодні в Сумах вирішуватимуть, коли закінчити опалювальний сезон
На Сумщині погасили марку “Міста героїв. Охтирка”ФОТО
Найстаріша садиба: чи оновлять маєток Кондратьєвих у Старому Селі?ФОТО
На блокпості в Сумах зупинили п’яного водія
Вночі та зранку росіяни обстріляли чотири громади Сумщини
Вчора
На Сумщині протягом дня зафіксовано 179 вибухів
Президент вручив державні нагороди жителям Сумщини
Нардеп Михайло Ананченко – про візит Володимира Зеленського: «Сподіваємося, що зброї, а особливо – засобів ППО, на Сумщині стане більше!»
Підкуп начальника Сумської МВА: депутатам Сумської облради повідомили про підозру
У Шостці з 1 квітня збільшиться на 15% тариф на воду
35 років: як працює Свеська школа лижних перегонів

Юрій Меєрович прозвітував про депутатську роботу в 2019 році

Депутат Сумської обласної ради Юрій Меєрович прозвітував про роботу у 2019 році.

“Минув іще один рік моєї каденції депутата Сумської обласної ради. Я працював на благо громади. Свою роботу, як депутата з часу мого обрання, продовжую організовувати і проводити у пріоритетних напрямках, що сприяють покращенню соціально-економічної сфери міста. Постійно спілкуюсь з виборцями, жителями міста й району, підтримую зв’язки з трудовими колективами, співпрацюю з органами місцевого самоврядування.

Виконуючи депутатські повноваження, намагаюсь активно сприяти вирішенню проблемних питань своїх виборців.

Одним із основних обов’язків своєї діяльності вважаю участь у пленарних засіданнях обласної ради, постійної комісії обласної ради з питань розвитку сільських територій, соціального захисту населення, переміщених осіб, учасників АТО та членів їх сімей, охорони здоров’я, материнства та дитинства. Як член зазначеної комісії, тримаю на постійному особистому контролі рішення обласної ради, що належать до повноважень комісії.

Протягом звітного періоду взяв участь  у роботі 7-и ( з 7-ми запланованих) сесій обласної ради, на яких  розглядалося  207 питань; у роботі 7-и засідань фракції ( 38 питань) та 6-и засідань ( 112 питань) постійної комісії з питань розвитку сільських територій, соціального захисту  населення, переміщених осіб, учасників АТО та членів їх сімей, охорони здоров’я, материнства та дитинства.    Вивчав усі питання та брав активну участь у обговоренні 87 питань, які виносились на розгляд  комісії.

Брав активну участь не лише в сесійних засіданнях Сумської обласної ради, а й у засіданнях Охтирської міської та районної рад.

Протягом року був присутній на 12 пленарних засіданнях сесій Охтирської міської ради та 3 пленарних засіданнях  сесій Охтирської районної ради.

У діяльності депутата запити, звернення – це чи не єдині інструменти,  через які можливо впливати на ситуацію і вирішувати проблеми виборців.

Разом з депутатом обласної ради Тронем А. В. підготовлено 1 депутатський запит та 4 власних запити, а саме:

  • щодо відновлення перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування Охтирка-Стара Іванівка-Охтирка (вирішено);
  • щодо виділення коштів із обласного бюджету в сумі 12 тисяч гривень на лікування мешканцю с. Бакирівка Охтирського району ( виділено 5 тис. грн.);
  • щодо виділення коштів із обласного бюджету на лікування мешканцю м. Охтирка в сумі 50 тис. грн. ( виділено 12 тис. грн.);
  • щодо надання допомоги в створенні кабінету профілактики дитячої стоматології в КЗ «Охтирська міська стоматологічна поліклініка» ( вирішено за рахунок власних коштів закладу);
  • щодо виділення коштів із обласного бюджету на лікування мешканки м. Охтирка в сумі 10 тис. грн. (виділено 3 тис. грн.);

Однією з найважливіших ділянок роботи для мене, як депутата на виборчому окрузі, є особистий прийом громадян, який здійснюється у третій вівторок кожного місяця в громадській приймальні депутатів від Партії «Відродження» з 11.00 до 15.00 за адресою: м. Охтирка, вул. Незалежності, буд. 24 ( другий поверх ПП «Інженерно-учбовий центр», Торговий центр «ЛІНЕ») .

За звітний рік проведено 12 прийомів громадян. Загальна кількість звернень громадян склала 51. За результатами їх розгляду підготовлено та скеровано у відповідні інстанції (обласна державна адміністрація, обласна рада, Охтирська міська рада, управління охорони здоров’я Сумської обласної державної адміністрації) 18 депутатських запитів та звернень. Із них позитивно вирішено – 8, на всі отримав письмові відповіді. Всього позитивно вирішено 31 звернення, 6 знаходяться на контролі, по 14 зверненнях надані роз’яснення.

За рахунок коштів, виділених з обласного бюджету для виконання депутатських повноважень, придбано товарів та надано матеріальну допомогу на суму 200000  грн., а саме:

  • 2 мікрофони зі стійками, мультикор, мікрофонні шнури – 12100 грн. для дитячої музичної школи ім. П. С. Білинника;
  • багатофункціональний пристрій – 10 тис. грн. для КЗ «Охтирський краєзнавчий музей»;
  • 5 пластикових вікон – 15 тис. грн. для ЗОШ I-III ступенів № 11;
  • вхідні металеві двері до основного приміщення – 15 тис. грн. для ЗОШ I-II ступенів № 6;
  • 2 енергозберігаючих дверей – 18 тис. грн. для ЗОШ I-III ступенів № 5 ім. Р.К. Рапія;
  • ноутбук – 18 тис. грн. для ЗОШ I-III ступенів № 1;
  • футбольні, волейбольні, баскетбольні м’ячі, клей для штучної трави «Forbo», фішки, манішки  – 20100 грн. для гімназії;
  • 20 штук пюпітрів – 7 тис. грн. для народного дитячого духового оркестру комунального позашкільного навчального закладу «Охтирський міський центр позашкільної освіти – мала академія наук учнівської молоді»;
  • матраци  – 25 тис. грн. для терапевтичного відділення КЗ «Охтирська ЦРЛ»;
  • книги – 5 тис. грн. для центральної дитячої бібліотеки Охтирської МЦБС;
  • 4 пластикових вікна – 22 тис. грн., книги – 5 тис. грн. для бібліотеки – філії для дітей по провулку Штагера, 2;
  • монітор до системного блоку – 5 тис. грн. для дитячо – юнацької спортивної школи;
  • вхідні двері – 7800 грн. для відділу освіти міської ради.

Надано матеріальну допомогу мешканцям м. Охтирка на суму 15 тис. грн.

Сприяв наданню матеріальної допомоги на лікування в сумі  15 тис. грн. двом мешканцям м. Охтирка, 15 тис. грн. мешканцям  с. Бакирівка, смт.Чупахівка”.

Спільними зусиллями з депутатом обласної ради Тронем А. В., міською радою вдалося залучити кошти  обласного бюджету в сумі 720 тис. грн. та 720 тис. грн. виділено з міського бюджету на  придбання нової сучасної техніки для прибирання вулиць нашого міста.

Разом з колегами-депутатами допоміг в проведенні капітального ремонту та закупівлі медичного обладнання для офтальмологічного відділення обласної дитячої лікарні. Менш ніж за два місяці створено нову операційну, де дітям Сумщини проводять операції з відновлення та корекції зору.

Протягом року взяв участь у наступних заходах:

    • організації та проведенні чемпіонату України з дзюдо серед молоді до 23 років. Змагання пройшли в легкоатлетичному манежі СумДУ, зібравши 256 дзюдоїстів із 22 областей України. Був відзначений грамотою голови Сумської обласної ради за активну допомогу юним дзюдоїстам.
    • організації та відкритті Всеукраїнського турніру з дзюдо «Кубок перемоги». Змагання, засновані на честь Дня Перемоги, уже 40 років гуртують у Сумах кращих борців України та близького зарубіжжя.
    • відкритті фотодокументальної виставки «Україна 1932-1933. Геноцид голодом», підготовленої Українським інститутом національної пям’яті, що розміщувалася на базі міської центральної дитячої бібліотеки.
    • зональних змаганнях в рамках Всеукраїнського спортивно- масового заходу «Олімпійське лелеченя на базі ЗОШ I-III cтупенів №3.
    • відкритті Олімпійського тижня на базі Охтирської ЗОШ I-III ступенів №11 та вручив подарунки від Олімпійського комітету.
    • на базі міської центральної  дитячої бібліотеки  в  рамках заходу «Осяяні  золотом перемог»  зустрівся з першокурсниками Охтирського центру професійно-технічної освіти. Зустріч присвячувалася розповідям про відомих спортсменів-земляків. Крім того, молодь дізналася про досягнення юних  охтирчан, які тренуються в міській ДЮСШ у секціях дзюдо, самбо, карате.
    • у шкільному заході «Осяяні золотом перемог», присвяченому відомим спортивним особистостям, які прославили Охтирку з учнями 6 класу ЗОШ №4 ім. Остапа Вишні у міській центральній дитячій бібліотеці. З метою заохочення школярів до занять спортом провів  майстер-клас.
    • мітингу з нагоди відкриття меморіальної дошки Євгену Руденку – випускнику Чернеччинської  загальноосвітньої  школи  І-ІІІ ступенів, командиру танкового взводу 28-ї окремої механізованої  бригади, який героїчно загинув    13  серпня 2014 року.
    • святкуванні Дня захисту дітей, як старший тренер-викладач із боротьби дзюдо міської ДЮСШ, очолив святкову ходу центральною вулицею міста разом зі своїми вихованцями. На головній площі дітлахи успішно    продемонстрували глядачам набуті навики, залучаючи молодь до занять спортом. Діти – найбільша наша радість, найдорожче, що у нас є. Ми намагаємося робити все, щоб бачити їх щасливими.

Брав активну участь у інших загальноміських культурно-спортивних заходах.

Залучив кошти в сумі 30 тис. грн. на придбання  спортивних костюмів із зображенням герба міста Охтирки і вручив 27 кращим дзюдоїстам Охтирської ДЮСШ.

У грудні 2019 року обраний членом поліцейської комісії Управління поліції охорони в Сумській області.

Шановні земляки, працівники закладів, підприємств, громадські активісти, працівники засобів масової інформації, усі, хто прагне змін та готовий працювати задля України, нашого міста – я відкритий до співпраці та завжди готовий до прямого діалогу з кожним!

У свою чергу, дякую всім виборцям, які допомагають та підтримують мене у депутатській діяльності”.

Поділитися в соціальних мережах
26 лютого
Видатного українського лікаря Сергія Лисенка нагородили Міжнародною премією миру (Німеччина – США)
30 грудня
«Аврора» передала 220 шоломів захисникам
02 вересня
В Черкассах есть свои Месси и Роналду: итоги футбольного первенства
24 червня
СБУ заявила, що нардеп Деркач завербований російською розвідкоюВІДЕО
З 1 вересня в українських школах планують розпочати переважно очне навчання – ОП
Українські військові вийшли з Сєвєродонецька – журналіст
Кремль відреагував на кандидатство України в ЄС: “головне, аби не було проблем для РФ”
У Херсоні підірвали колаборанта
Під Рязанню в Росії впав Іл-76
Українська авіація завдала потужних ударів по росіянах
США надають $450 млн військової допомоги Україні, у пакеті – РСЗВ та патрульні катери
Україна отримала статус кандидата на вступ в ЄС
23 червня
НБУ “надрукував” для уряду ще 35 мільярдів
McDonald’s може відкритися в Україні в серпні – Forbes
Перші американські HIMARS вже в Україні – Резніков
Суд заборонив партію Вітренко
Документи про завершення освіти будуть доступні в “Дії”
Європарламент підтримав кандидатський статус для України і Молдови
У Львові у закритому режимі готуються судити Медведчука
Британська розвідка: сили РФ просунулися в бік Лисичанська на 5 кілометрів
Влучання блискавки, утоплення, втрата свідомості: як надати домедичну допомогу
Зеленський: Пришвидшення перемоги – наша національна мета
22 червня
Вчителі з регіонів, де відновлять офлайн-навчання, мають повернутися на роботу – Шкарлет
Шольц: Німеччина продовжить постачати зброю Україні
В Україні повністю зупинено нафтопереробку – Вітренко
Туреччина заявила, що досягла прогресу з Росією щодо вивезення українського зерна
Росіяни випустили 7 ракет по Миколаєву – Кім
Європі порадили готуватись до зими без російського газу
У Ростовській області горів нафтопереробний завод, соцмережі писали про удар з безпілотника
ЄС офіційно визнає Україну кандидатом на вступ: проєкт рішення