Вчора
На Сумщині протягом дня зафіксовано 214 вибухів: обстрілів зазнали 11 громад
У Конотопі відновлюють теплопостачання після ракетного удару
Майже 27 млн грн шкоди нарахувала екоінспекція від атаки Сум “Шахедами” 6 березня
Сад у флаконі: обираємо ідеальний квітковий парфум
У Сумах пройшов турнір на честь Героя-чемпіона
У Шосткинській громаді переселенці отримають набори насіння
У Сумах поховають захисників України Андрія Захарова та Андрія Сіробабу
Студенти СНАУ отримуватимуть стипендії Президента України
У Сумах визначили переможців конкурсу юних виконавців на народних інструментах «Віртуози Сумщини – 2024»
Сумський ветеран став чемпіоном Європи
У Сумах внаслідок вчорашнього удару – розорені могили та вирва посеред кладовищаФОТО
На Сумщині триває спад захворюваності на ГРВІ та грип
Прокуратура відстояла вирок для агента РФ, який провів понад 120 одиниць техніки окупантів по території Сумської області в напрямку Києва
В Охтирці оголосили тендер на ремонт доріг
Ворог вдарив по Конотопу і населених пунктах Сумського району
У Попівці на Великописарівщині залишається близько 20 людей, з ними відсутній зв’язок
Куди поїхати недалеко від Берліна: найкращі місця
Обувь 5.11: слияние военного стиля и повседневной практичности
Нардеп Михайло Ананченко з колегами працює над посиленням ППО для Сумщини
Стан тривожності: причини та способи боротьби з нею
На Конотопщині перед судом постане вбивця власного батька
На Сумщині упродовж доби рятувальники 10 разів ліквідували загоряння в екосистемахВІДЕО
У Сумах збирають речі для переселенців
У Ромнах поліцейські встановлюють шахрая, який під приводом продажу човна видурив у чоловіка грошіВІДЕО
У Рижівці залишилося сім жителів, яких ще не евакуювали
У Сумах чергового порушника комендантської години спіймали на керуванні “під градусом”
Лижниця із Сумщини виграла Континентальний Кубок
Юні піаністи із Шостки відзначилися на Міжнародному конкурсі
У Середино-Будській громаді внаслідок мінометного обстрілу пошкоджені житлові будинкиФОТО
Гіалуроновий крем це догляд та здоров’я вашого обличчя

Директор ТОВ «АМК РЕМ-БУД» Андрій Куковенко: “На об’єктах за програмою Президента “Велике будівництво” якість робіт завжди у пріоритеті”

На будівельній мапі України ТОВ «АМК РЕМ-БУД» займає своє окремішнє вагоме місце. Особливо активно заявив колектив про себе з початком реалізації масштабної всеукраїнської програми Президента та Уряду України «Велике будівництво».

Про роботу будівельників кореспонденту «Урядового кур’єра» розповідає директор ТОВ Андрій КУКОВЕНКО.

Досьє «УК». Андрій Куковенко народився 22 лютого 1982 року в Обухівському районі Київської області. Закінчив Національну академію управління за спеціальністю «Фінанси», займався підприємництвом. Засновник і незмінний керівник компанії – з 2012 р. і дотепер.
Займає активну громадську позицію у розбудові української економіки, створенні комфортних умов для навчання і гармонійного розвитку учнів та дітей дошкільного віку.
Як благодійник підтримує дитячий та юнацький спорт на Київщині, а військовослужбовців ЗСУ – спорядженням, технікою, харчовими продуктами.
Удостоєний медалі та ордена «За жертовність і любов до України», Благословенної Грамоти Патріарха Київської і всієї Русі-України Філарета. Має низку грамот і подяк від Київської ОДА, Вишгородської РДА, голів селищних та сільських рад.

Довідка. ТОВ «АМК РЕМ-БУД» засноване 2012-го р. У 2018-му відкрито новий напрямок діяльності – будівництво доріг та автострад. Упродовж 2018-2020 рр. реалізовано 64 проєкти з капітального та поточного ремонту доріг в Київській області.
Після старту Президентської та Урядової програми «Велике будівництво» компанія впевнено зайшла на ринок Сумщини і стала одним із основних виконавців ремонту доріг в області. Поточний дрібний ремонт вже виконано майже на 190 ділянках автомобільних доріг загального користування місцевого значення.
Сьогодні підприємство має вагомий досвід у дорожньому будівництві, надійну виробничу репутацію, професійну команду, необхідну матеріально-технічну базу, чітко відпрацьовану технологію ремонту.

УК. Андрію Михайловичу, для будівельників, і в тому числі дорожних, усі об’єкти важливі і дорогі. Та все ж, чи є серед них такі, якими вправі пишатися не тільки сьогодні чи завтра, а й через роки?

Звичайно, для нас важливий кожен об’єкт, над яким працюємо. Зокрема, на Сумщині компанія вже відремонтувала десятки ділянок доріг місцевого значення.

Так, це не основні траси, але це шляхи, якими щодня проїжджають тисячі жителів сіл і міст. Надзвичайно приємно отримувати слова вдячності саме від них, простих людей, які оцінили нашу роботу, відчули різницю між тим, як було – і як стало.

Стосовно Київської області, де наша компанія працює значно триваліший час, то всі проєкти в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» заслуговують особливої уваги. Це і сучасний багатофункціональний спорткомплекс – Академія спорту в місті Буча, і нові дитячі садочки в селах Козаровичі, Синяк та Нові Петрівці.

Ми зводимо не просто будівлі, а об’єкти інфраструктури соціального значення, які слугуватимуть місцевим громадам багато років, тому з повним правом пишатимемося ними і в майбутньому. Бо за який би проєкт не бралися – якість робіт завжди пріоритет №1.

УК. Наскільки відповідає сьогоднішнім потребам матеріально-технічна база, яку техніку використовуєте, які технології застосовуєте?

Наша компанія постійно оновлює автопарк, відстежує будівельні інновації, інвестує у надійну та якісну техніку, щоб мати більше можливостей для ефективної роботи та відповідати усім вимогам замовників. За останній рік значно наростили і виробничі потужності, і кадровий потенціал.
Щодо технологій, то завжди відповідаємо вимогам часу, дотримуємося затверджених державних стандартів. Експерти з державного підприємства «Дороги Сумщини», яке є одним із основних наших замовників у Сумській області, щоразу роблять експертизу і підтверджують: роботи виконані на високому якісному рівні.

УК. Як формувався і формується колектив, кому віддаєте перевагу під час прийому на роботу?

У колективі професійні та відповідальні працівники, які мають досвід роботи в будівельно-дорожній галузі, демонструють відмінні практичні результати. Серед наших працівників – і люди, які пройшли стажування за кордоном, і ті, хто має кілька дипломів про вищу освіту, і здобувачі наукових ступенів. Разом із тим є чимало молодих фахівців, які успішно переймають знання та досвід старших колег.

Тому сьогодні налаштовані працювати виключно своїми силами. Це дасть більшу свободу дій, зміцнить позиції компанії.

Часто люди запитують: чи можна влаштуватися до вас на роботу? І ми йдемо назустріч, якщо бачимо, що людина відповідає нашим критеріям, налаштована серйозно і готова працювати за нашим графіком.
Усвідомлюємо і соціальну місію: створювати робочі місця у нас, в Україні, щоб гарні фахівці залишалися працювати у своїй державі, а не змушені були виїжджати за кордон у пошуках кращої долі.

УК. Яким бачите нинішній рік, а саме – які об’єкти в роботі, що у планах?

Маємо багато планів і на Сумщині, і на Київщині, тож сподіваюся, що 2021-й стане ще результативнішим.
У Київській області продовжуємо ремонтувати місцеві дороги і реалізовувати проєкти в рамках «Великого будівництва». Окрім об’єктів, про які згадував, розпочинаємо капітальний ремонт дороги між селами Крюківщина та Гатне, що надзвичайно важлива для місцевого населення. Нова дорога з 4 транспортними розв’язками дозволить розвантажити напружений автомобільний потік, а люди відчують покращення транспортного сполучення.

Торік виграли тендер від ДП «Дороги Сумщини» на поточний дрібний ремонт автомобільних доріг загального користування місцевого значення, розрахований на три роки. Впевнено рухаємося на цьому напрямку, паралельно працюючи над новими замовленнями.

Жителі Сумщини переконалися, що нашій компанії можна довірити завдання навіть підвищеної складності, тому ми відкриті для співпраці з клієнтами – як державними організаціями, так і приватними компаніями.
По-суті, ми сьогодні чи не єдина в Сумській області компанія, яка працює не лише із бюджетними коштами, а й з коштами місцевих громад, і головне — із приватними інвесторами.

Це переважно місцеві аграрії, які усвідомлюють свою соціальну відповідальність за свій регіон і тому готові інвестувати у розвиток місцевої інфраструктури.

Наразі вже реалізовані та знаходиться у роботі майже десять таких проєктів. І судячи із позитивних відгуків — у наступному році така співпраця тільки розшириться. Переконаний: від цього виграють усі — і місцеві жителі, які отримають гарні дороги, і державний бюджет, кошти якого будуть зекономлені.

Зараз нашій державі дуже не просто — це і війна на Сході, і епідемія коронавірусу… Тому не женемося за “швидкими грошима”, а працюємо на перспективу з вірою в Україну. І, як бачите — у нас це гарно виходить.
Так, не отримуємо надприбутків, але в нас багато замовлень і багато вдячних клієнтів.
А це для нас найголовніше.

Олександр Вертіль, “Урядовий кур’єр” від 28 липня 2021 року

Поділитися в соціальних мережах
26 лютого
Видатного українського лікаря Сергія Лисенка нагородили Міжнародною премією миру (Німеччина – США)
30 грудня
«Аврора» передала 220 шоломів захисникам
02 вересня
В Черкассах есть свои Месси и Роналду: итоги футбольного первенства
24 червня
СБУ заявила, що нардеп Деркач завербований російською розвідкоюВІДЕО
З 1 вересня в українських школах планують розпочати переважно очне навчання – ОП
Українські військові вийшли з Сєвєродонецька – журналіст
Кремль відреагував на кандидатство України в ЄС: “головне, аби не було проблем для РФ”
У Херсоні підірвали колаборанта
Під Рязанню в Росії впав Іл-76
Українська авіація завдала потужних ударів по росіянах
США надають $450 млн військової допомоги Україні, у пакеті – РСЗВ та патрульні катери
Україна отримала статус кандидата на вступ в ЄС
23 червня
НБУ “надрукував” для уряду ще 35 мільярдів
McDonald’s може відкритися в Україні в серпні – Forbes
Перші американські HIMARS вже в Україні – Резніков
Суд заборонив партію Вітренко
Документи про завершення освіти будуть доступні в “Дії”
Європарламент підтримав кандидатський статус для України і Молдови
У Львові у закритому режимі готуються судити Медведчука
Британська розвідка: сили РФ просунулися в бік Лисичанська на 5 кілометрів
Влучання блискавки, утоплення, втрата свідомості: як надати домедичну допомогу
Зеленський: Пришвидшення перемоги – наша національна мета
22 червня
Вчителі з регіонів, де відновлять офлайн-навчання, мають повернутися на роботу – Шкарлет
Шольц: Німеччина продовжить постачати зброю Україні
В Україні повністю зупинено нафтопереробку – Вітренко
Туреччина заявила, що досягла прогресу з Росією щодо вивезення українського зерна
Росіяни випустили 7 ракет по Миколаєву – Кім
Європі порадили готуватись до зими без російського газу
У Ростовській області горів нафтопереробний завод, соцмережі писали про удар з безпілотника
ЄС офіційно визнає Україну кандидатом на вступ: проєкт рішення