Господинь Сумщини нагородили за «колоритні» рецепти
Гастрономічна культура України — самобутнє явище зі своєю історією. Сумським обласним науково-методичним центром культури і мистецтв був започаткований проєкт «Сумщина гастрономічна: традиційна кухня регіону».
Неповторний колорит та образ рецептур нашого регіону яскраво представили працівники клубних закладів Липоводолинщини.
За презентацію технології приготування страв дипломами нагороджені учасники проєкту:
— Анастасія Скляр, Марічка Кравченко, Дмитро Хіляй — «Шулики», с. Лучка;
— Зоя Курочка, Світлана Коновал, Дмитро Хіляй — «Капусняк та пампушки з часником», с. Яганівка;
— Тетяна Макієвська, Надія Гордієнко, Катерина Сова — «Мочені Яблука», с. Яснопільщина.
Поділитися в соціальних мережах