У замороженому курячому філе виявили сальмонелу
Про це повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби в Сумській області.
До Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів надійшло інформаційне повідомлення системи (RASFF) від 19 лютого 2021 року № 2021.0214 – fup 6 стосовно виявлення Salmonella enterica ser. Enteritidis (presence/25g), у замороженому філе курячому, що експортувалось з Республіки Польща (виробник: Spd Eko-Grill, Sololka) до країн-членів ЄС. Зазначену продукцію перероблено на м’ясо механічного обвалювання (відправник: Mitmar Sp. z o o., Glowno) та надіслано до України (отримувачі: ПП «Черагро», вул. Львівська, 32, м. Червоноград, Львівська обл., 80100; ТОВ «Фреш Фуд Лоджистікс», вул. Лідавська, 1, м. Луцьк, Волинська обл., 43016; ТОВ «Ексім Фуд», вул. Б. Хмельницького, 10, смт. Куликів, Жовківський р-н, Львівська обл., 80362).