Дослідження води, грунтів та харчових продуктів орієнтовно обійдеться бюджету Сумщини у 1,7 млн гривень
Головне управління Держпродспоживслужби в Сумській області оголосило тендер на лабораторні послуги для потреб державного санітарно-епідеміологічного нагляду. Його орієнтовна вартість – 1 764 400,00 гривень.
За ці кошти планується проведення дослідження води питної з пунктів розливу, з колодязів, каптажів та джерел, а також води відкритих водойм, басейнів, грунту, харчових продуктів. Разом з цим дослідження готових харчових продуктів (в т. ч. при проведенні розслідувань спалахів та харчових отруєнь), повітря закритих приміщень, змиви з об’єктів середовища життєдіяльності тощо.
Поділитися в соціальних мережах