У Сумах відкрилася сироварня
Нещодавно у Сумах відкрилася сироварня, яка спеціалізується на виробництві переважно сичужних сирів голландської, англійської, швейцарської груп: гауда, чеддер, маасдам та інші під ТМ O’BEREG. Про це повідомили у Сумській облдержадміністрації.
Потужності сирцеху дозволяють переробити до 2 тонн молока за добу. Окрім сирів, на даних потужностях виробляється вершкове масло.
Керівник підприємства ознайомив відвідувачів з виробництвом, провів дегустацію сирів та розповів про перспективи на майбутнє. Обладнання, що встановлене для переробки молока, – сучасне, вироблене з кращих матеріалів та комплектуючих українського виробництва. Камери для дозрівання і зберігання сирів оснащені стелажами, холодильними установками, в яких контрольований мікроклімат повністю відповідає умовам зберігання продукції.
Увага! На сайті «Сумські дебати» доступний новий сервіс «Оголошення». Усі оголошення подаються абсолютно безкоштовно і без реєстрації, є можливість додавати фото. Останні п’ять оголошень автоматично транслюються на головній сторінці та на сторінках із новинами. Кількість поданих оголошень не обмежується. Скористайтеся нагодою і подайте безкоштовно своє оголошення!