За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 35 вибухів
Вчора
Протягом дня росіяни здійснили 28 обстрілів Сумської області
Суд відправив депутата Сумської облради під варту із заставою у 3 млн грн
У Сумах збили 82-річного велосипедистаФОТО
На Сумщині гасили пожежу біля музеюФОТО
Сумським підприємствам заборгували 380 мільйонів
“До прильотів уже звикли”: як живуть у прикордонному селі на СумщиніФОТО
У Сумах учбове авто потрапило в потрійну ДТП
На Охтирщині виявили забруднення каналізаційними стоками
У Тростянці комунальний транспорт стане безкоштовним
У Глухові поховали військового Андрія ВаськоваФОТО
Дев’ятеро сумських науковців працюють в університеті Ліверпуля
Як в Охтирці допомагають переселенцям із Великописарівської громади?
Депутату Сумської облради обирають запобіжний захід в антикорупційному судіФОТО
Освіта Сумщини отримала додатково 36 млн: на що підуть гроші?
У Сумах шахрай 10 разів продав неіснуючий трактор
Наступного тижня у Сумах стартує місячник з благоустроюВІДЕО
Житель Сумщини відповість перед законом за побиття співмешканки
На Роменщині чоловік незаконно нарубав дерев на 45 тисяч гривень
Житель Сумщини не зміг отримати документи на авто через борги
За пошкодження об’єктів електроенергетики та крадіжки трансформаторної оливи двоє жителів Сумщини сіли в тюрму
Юні каратисти з Глухова завоювали 6 медалей на міжнародному турніріФОТО
Учениця із Сумщини стала призеркою Всеукраїнської олімпіадиФОТО
На Сумщині продовжують працювати евакуаційні маршрути
Роменський “Рятувальник” знявся з чемпіонату та кубку України
У Шостці попрощалися з добровольцем Анатолієм Лисенком
Цьогоріч 88 мешканцям Охтирки затвердили компенсацію за пошкоджене житло
Сумські хокеїстки стартують на Єврокубку
Сумчанин допоміг виявити чоловіків, які займалися незаконним виловом раківФОТО
Сумських школярів навчатимуть шахам на уроках фізкультури

Геннадій Дем’яненко: ставлю перед собою максимальні завдання

Цьогоріч у вищій лізі чемпіонату Сумської області змагається  десять команд: «Вікторія» (Миколаївка), «Альянс» (Липова Долина), «Велетень» (Глухів), ФК «Кролевець», ФК «Шостка»,  «Гранум» (Сніжки),  ФК «Тростянець», ФК «Тулиголовець»,  «LS Group» (Верхня Сироватка). В останній момент стало відомо, що багаторазовий обласний чемпіон «Агробізнес ТSК» (Ромни) через ліквідацію клубу знявся зі змагань. Замість нього участь в турнірі прийме команда «Ромни-Альянс».

Чемпіонат обіцяє бути як ніколи цікавим і насиченим. Адже окрім  обласних лідерів  – «Вікторії», «Альянсу» та «Велетня» свою майстерність демонструють і кілька амбіційних новачків. Зокрема абсолютний дебютант  змагань подібного рівня – ФК «LS Group» із селища Верхня Сироватка, що у передмісті м. Суми.

Ідея створення клубу належить керівнику юридичної компанії «LS Group» (входить в ТОП-100 найкращих юридичних фірм України) Геннадію Дем`яненку, його партнерам і колегам. Звідси, власне, і назва футбольного клубу, який було засновано в січні 2016 року.

Головний тренер «LS Group» –  Ярослав  Песоцький. До тренерського штабу входять – Сергій Песоцький, Олег  Обозний та Олександр Бондаренко.

Минулого сезону доросла та юнацька команди «LS Group» виступали у Лізі футбольних клубів Сумського району. Головна команда завершила сезон зі срібними медалями, юнаки стали чемпіонами. До речі, вони виграють дитячо-юнацький чемпіонат другий рік поспіль.

Цьогорічний  сезон  «LS Group»  розпочав у квітні матчами Кубку регіонів Сумщини. На попередньому етапі верхньосироватці з рахунком 2:0 (забили Сергій Бабинін і Максим Мисловський) обіграли  «Україну» (Токарі)  та вийшли до 1/8 фіналу.

На цій стадії змагань «юристи» перемогли ФК «Тулиголовець» (Кролевецький район) – 5:0 та дісталися 1/4 фіналу Кубку регіонів. Автори голів: Евгеній Сайко, Андрій Бурдюг, Роман Прощенко, Станіслав Корсун та Костянтин Ковтонюк.

У чвертьфіналі «LS Group» здолав  «Колос» (Шосткинський район) – 5:1 і став півфіналістом Кубку. У цьому матчі за переможців забивали: Станіслав Корсун, Дмитро Бараннік, Сергій Бабинін, Андрій Бурдюг, Артем Линник.

У першому півфіналі верхньосироватські футболісти були сильнішими ще однієї команди із Сумського району «Колоса» (Северинівка) – 1:0. Вирішальний м’яч на свій рахунок записав  Максим Мисловський. Тож тепер  «LS Group» чекає матч-відповідь та, можливо, фінал Кубку регіонів Сумщини.

Гарну звістку перед початком сезону отримав гравець “LS Group” Максим Мисловський. Хлопця викликали до складу студентської збірної України.

У рамках підготовки до нового сезону частково було оновлено інфраструктуру стадіону “ARENA V.SYROVATKA”. Зокрема переобладнані трибуни з лавок на крісла індивідуального типу. Облаштовано технічну зону та встановлено спеціальні конструкції з місцями для тренерів і запасних футболістів, роздягальню, кімнати для спостерігачів та арбітрів. Приведено до ладу трав’яне покриття поля та встановлено професійні футбольні ворота. До речі, такими воротами можуть похвалитися лише декілька стадіонів Сумської області.

У матчі першого туру чемпіонату Сумської області у вищій лізі «LS Group» вдома  переміг ФК «Тростянець» -1:0. На 76-ій хвилині відзначився Станіслав Корсун.

У другому турі підопічні Ярослава  Песоцького у гостях розгромили ФК «Шостка» – 8:2. Хет-триком «вистрелив» Вадим Левченко, окрім нього забивали –  Андрій Бурдюг, Олександр  Дробоног, Ярослав  Хоменко, Артем  Атаманюк,  Костянтин Ковтонюк.  
У третьому турі «юристи» здолали «Велетень» (Глухів) – 2:0. Забитими м’ячами відзначилися Вадим Левченко та Євген Сайко.

Цікаву і безкомпромісну гру футболісти «LS Group» продемонстрували у центральному поєдинку четвертого туру проти «Альянсу» (Липова Долина). Програючи перший тайм поєдинку (0:2) підопічні Ярослава Песоцького зуміли зрівняти рахунок (забили Станіслав Корсун і Максим Стаднік). Втім, за 13 хвилин до завершення матчу більш досвідченому «Альянсу»  все ж вдалося вирвати перемогу – 3:2.

Після чотирьох турів «LS Group» очолює турнірну таблицю вищої ліги чемпіонату Сумщини.

Президент ФК «LS Group» Геннадій Дем`яненко у розмові з кореспондентом FootBoom  розповів, за рахунок чого команді вдалося успішно дебютувати у чемпіонаті Сумської області. 

– Геннадію Олександровичу, з яким настроєм команда почала свої виступи у чемпіонаті Сумської області?

– Настрій у керівництва клубу, тренерського штабу та футболістів рішучий. Всі налаштовані на нелегку боротьбу. Новий футбольний сезон “LS Group” розпочав виступами у Кубку регіонів Сумщини. Нашим футболістам вдалося дійти півфіналу, чекаємо матчу-відповіді. На шляху до нього  перемогли торішнього першолігового чемпіона «Україну» (Токарі) та досвідченого турнірного бійця «Колос» (Северинівка). Додає оптимізму і старт “LS Group”  у чемпіонаті області. Ми вже здолали ряд потужних команд – «Велетень», «Тростянець». У рівній боротьбі мінімально поступилися «Альянсу», який торік здобув «бронзу» чемпіонату.

Вдячний команді та тренерському штабу за результативну гру і самовіддачу! Особлива подяка за підтримку нашим вірним уболівальникам, керівникам Федерації футболу Сумської області та  влади Сумського району. Впевнений, що у цьому сезоні наша команда ще багато разів радуватиме вболівальників відмінною грою і високими результатами .

– Що, на ваш погляд, є головною запорукою вдалого старту «LS Group»?

–  Гравці “LS Group” добре провели підготовчий період.  Хлопці готувалися до нового сезону з повною самовіддачею. У рамках підготовки до чемпіонату команда взяла участь у зимовому футзальному чемпіонаті Сумщини. Зіграли корисні спаринги на великому полі. Тренерський штаб залишився задоволений тим, в яких ігрових кондиціях команда підійшла до сезону.

– Чи вдалося у міжсезоння підсилити склад команди?

– Так. “LS Group” підсилився деякими молодими перспективними футболістами та досвідченими хлопцями з провідних команд області. У хлопців горять очі, і для мене це – головне .

– Які у команди задачі на цей сезон?

– Мій життєвий принцип  – ставити перед собою максимальні завдання, а потім їх реалізовувати. Перед футболістами і тренерами також поставлені максимальні цілі. Думаю, що вони справляться з новими викликами.

– Кого вважаєте головними претендентами у боротьбі за нагороди?

–  Думаю, що цьогорічний чемпіонат може принести певні сюрпризи, бути непередбачуваним. Всі учасники налаштовані на серйозну боротьбу. Тому прогнозів щодо фаворитів давати не буду, це невдячна річ. Все розсудять зіграні поєдинки.

Своїми думками щодо успішного дебюту «LS Group» (Верхня Сироватка) у вищій обласній лізі поділилися голова Федерації футболу Сумської області Андрій Прохорович та голова Сумської РДА Геннадій Дорошенко.

Андрій Прохорович: «LS Group» феєрично дебютував у чемпіонаті області. У стартових турах верхньосироватці обіграли  двох лідерів минулого чемпіонату. Якщо команда продовжуватиме грати  у такому дусі, то зможе з легкістю увійти до трійки призерів. Все залежатиме від самих футболістів. Вже зараз зрозуміло, що «LS Group»  – це команда з майбутнім, адже  у Геннадія Дем`яненка амбіційні плани щодо розвитку клубу. Дуже хочеться, щоб в українському аматорському футболі частіше з’являлися такі клуби.

Цьогорічний рівень чемпіонату Сумської області дуже високий. Про це, зокрема, свідчить той факт, що збірна Сумської області вийшла у фінал Кубку регіонів ФФУ. У вирішальному поєдинку 23 червня  у Києві на стадіоні ім. Баннікова сумчани зіграють зі збірною Львівської області.

Прикро, звичайно, що нещодавно з футбольної орбіти зійшов «Агробізнес ТSК» (Ромни). Але нічого це вдієш –  це життя. Тепер уже колишні гравці «Агробізнеса ТSК»  підсилили інші команди чемпіонату Сумщини. Чемпіонат від цього, порівняно з минулим сезоном, став сильнішим і конкурентнішим».

Геннадій Дорошенко: «Сумською райдержадміністрацією спільно з головами сільських рад відпрацьовано Програму розвитку футболу  у Сумському районі. Районні команди забезпечені транспортом та коштами на час відрядження. На рівні району виділено два транші на розвиток дорослого футболу. Додатково на облаштування стадіонів направлено 740 тисяч гривень. Для нас важливо, щоб у місцевих командах грали не «легіонери», а мешканці Сумського району. Популяризуємо у районі також інші види спорту – спортивну ходьбу, волейбол, шахи, шашки, відроджено районну федерацію кінного спорту. Спортсмени Сумського району виступають у національних збірних України з різних видів спорту.

ФК «LS Group»,  з першого дня її заснування,  Геннадій Дем`яненко фінансує власними силами. Керівництво райдержадміністрації разом з депутатським районним корпусом також всіляко намагається підтримувати команду.

Геннадія Дем`яненка, патріота рідного краю, я знаю з 90-их років минулого століття. Попри  високі посади, які він обіймав, Геннадій Олександрович не втратив людяності, порядності та щедрості.  Кілька років тому я пізнав Геннадія Дем`яненка ще як і футбольного функціонера. Хочеться побажати йому успіхів на цій стезі».

Джерело: https://amateur.footboom.com

 

 

Поділитися в соціальних мережах
26 лютого
Видатного українського лікаря Сергія Лисенка нагородили Міжнародною премією миру (Німеччина – США)
30 грудня
«Аврора» передала 220 шоломів захисникам
02 вересня
В Черкассах есть свои Месси и Роналду: итоги футбольного первенства
24 червня
СБУ заявила, що нардеп Деркач завербований російською розвідкоюВІДЕО
З 1 вересня в українських школах планують розпочати переважно очне навчання – ОП
Українські військові вийшли з Сєвєродонецька – журналіст
Кремль відреагував на кандидатство України в ЄС: “головне, аби не було проблем для РФ”
У Херсоні підірвали колаборанта
Під Рязанню в Росії впав Іл-76
Українська авіація завдала потужних ударів по росіянах
США надають $450 млн військової допомоги Україні, у пакеті – РСЗВ та патрульні катери
Україна отримала статус кандидата на вступ в ЄС
23 червня
НБУ “надрукував” для уряду ще 35 мільярдів
McDonald’s може відкритися в Україні в серпні – Forbes
Перші американські HIMARS вже в Україні – Резніков
Суд заборонив партію Вітренко
Документи про завершення освіти будуть доступні в “Дії”
Європарламент підтримав кандидатський статус для України і Молдови
У Львові у закритому режимі готуються судити Медведчука
Британська розвідка: сили РФ просунулися в бік Лисичанська на 5 кілометрів
Влучання блискавки, утоплення, втрата свідомості: як надати домедичну допомогу
Зеленський: Пришвидшення перемоги – наша національна мета
22 червня
Вчителі з регіонів, де відновлять офлайн-навчання, мають повернутися на роботу – Шкарлет
Шольц: Німеччина продовжить постачати зброю Україні
В Україні повністю зупинено нафтопереробку – Вітренко
Туреччина заявила, що досягла прогресу з Росією щодо вивезення українського зерна
Росіяни випустили 7 ракет по Миколаєву – Кім
Європі порадили готуватись до зими без російського газу
У Ростовській області горів нафтопереробний завод, соцмережі писали про удар з безпілотника
ЄС офіційно визнає Україну кандидатом на вступ: проєкт рішення