“Keep calm and їж борщ”: стала відома програма гастрофесту «Слобожанські смаки»
З 7 до 14 січня у Сумах триватиме Різдвяний гастрофест «Слобожанські смаки».
У рамках фестивалю численні ресторанні заклади міста пропонуватимуть відвідувачам спеціально розроблені додаткові меню на базі автентичних слобожанських рецептів. Сумчани зможуть ознайомитися з сучасною кухнею Слобожанщини та проголосувати за найкращу страву онлайн.
У гастрофестивалі беруть участь 10 ресторанних закладів, зокрема: «Здибанка», «Іль де Франс», «Карпатська колиба», «Козацька броварня», «Simbiosi», «Старий млин», «Testo», «Шалена шкварка», «Шафран», «Family». Відкриття фестивалю відбудеться 7 січня о 16:00 на ярмарку «Трибуна», (стадіон Ювілейний).
На городян чекатимуть традиційний вертеп від колядників із різних міст України, конкурси, розіграші від учасників – ресторанів та партнерів фестивалю, виступ гурту “Комишанське надвечір’я”, а також гастро-ярмарок та гарячі напої.
Організатори фестивалю: Відділ промоції та туризму Сумської обласної державної адміністрації та громадська організація «Майстерня творчих ідей Urban Lys».