Сумчан закликають зберігати спокій та не піддаватись провокаціям з боку ворога
“Нас згадують лише на річницю”: історія ліквідатора з Сум, який місяць провів у зоні ЧАЕС
Наслідки влучань ворожими КАБами по заводу в СумахФОТО
На Сумщині триває зведення фортифікаційних споруд
У матері двох дітей із Шостки діагностували онкологію лімфатичних вузлів. Необхідна допомога
На крісло директора Сумського ліцею №33 – до десяти охочих
У Білопіллі рятувальники ліквідували пожежу, яку спричинив ворожий обстріл
У Глухові студенти агротехнічного коледжу впорядкували могили спочилих працівників освітнього закладу
Атака на Суми: без жертв, постраждала промислова інфраструктура
На Сумщині мешкає 11149 осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи
У Сумах попрощалися із захисниками Дмитром Токарем та Дмитром Руденком
На прикордонні Сумщини кардинальних змін в обстановці не зафіксовано – ОТУ “Сіверськ”
У Сумах дали 7 років грабіжнику, який взяв на справу ще й підлітка
Лебединські поліцейські припинили незаконний поруб деревини
У Сумах учням початкових класів пропонують інтегровані уроки
У громад Сумщини забрали 45 млн субвенції
Квітковому вандалу присудили громадські роботи
Юна атлетка з Конотопа здобула перемогу на обласних змаганнях
У прокуратурі повідомили інформацію про обстріл Сум та БілопілляФОТО
Жителька Сумщини, яка планувала виїхати жити за кордон, стала жертвою шахрая і втратила 174 тисячі гривень
Стали відомі подробиці артобстрілу Білопілля
За міністра агрополітики Сольського внесли 75,7 млн грн застави
Вибухотехніки поліції проводять в Сумських школах уроки з мінної безпеки
Демченко: російські ДРГ не мають чіткого графіка атак, але найбільш активні вони на Сумщині
Школярка із Шостки – суперфіналістка конкурсу наукових робіт “Всеукраїнський юнацький водний приз-2024”
В Україну повернули 140 полеглих оборонців, зокрема і захисників із Сумщини
Сумщина вшанувала пам’ять жертв трагедії на ЧАЕС
Працівники СумДПУ отримали премію НАН України
На Сумщині громаді повернуто 162,8 га землі вартістю 18,4 млн грн
В бою за Україну загинув воїн із Кролевеччини Микола Калачевський

Активістка звинуватила мера в сексуальних збоченнях

Конотопська активістка Інна Панченко звернулася за допомогою до правоохоронних органів, заявивши, що мер Артем Семеніхін постійно їй погрожує, а для морального цькування вдався до ганебного способу – поширив оголошення, ніби вона надає “сексуальні послуги”. Про все це конотопчанка написала на своїй сторінці у Фейсбуці:

“ХОЧУТЬ СЕКСУ… .

ЧОМУ НАШ МІСЬКИЙ ГОЛОВА АРТЕМ СЕМЕНІХІН – СЕКСУАЛЬНИЙ ЗБОЧИНЕЦЬ !

На відверту розмову мене спонукали систематичні події, які відбуваються впродовж останніх 9-ти місяців, але які я з залізною холоднокровністю, інколи гумором та спокоєм намагалася тримати в собі, не звертаючи уваги. Відразу наголошу, що даним постом не маю на меті знищити утопічне уявлення про Артема Семеніхіна його прихильників. Це, радше, прояв непокори та захисту прав жінок, а кожне своє слово я готова підтвердити на поліграфі, деякі моменти – доказовими аудіозаписами.

У листопаді минулого року я написала заяву на припинення своїх повноважень завідувача сектору міської ради з питань внутрішньої політики. Рішення це було нелегким, а перша реакція міського голови на нього, м’яко кажучи – агресивною. Адже він вважав це зрадою. Розуміючи, що він на мене має набагато менше важелів впливу, ніж я на нього, адже володію певним обсягом інформації, на останок сказав мені лиш одне: “Я зроблю все, щоб з тобою у нашому місті ніхто не вітався. Я знищу твою сім’ю. Зроблю так, що тебе покине чоловік і відберуть дітей. Ти нічого не доведеш і ніколи не “відмиєшся”.” Не буду зараз вдаватися у подробиці, які передували тим подіям, про це можна писати книгу… .

Та рівно на другий день після моєї заяви мені почали надходити телефонні дзвінки та повідомлення з вимогою, проханнями, запитаннями щодо надання мною сексуальних послуг.

Виклики були настільки частими, що доводилося ставити телефон вночі на режим “без звуку”, а вранці спостерігати 16-20 “неприйнятих”. Вдень моїй витримці дивувались усі, хто ставав свідком моєї спокійної відповіді: “Пробачте, ви помилились…”.

Виявляється, такий потік зумовлений тим, що під моєю незаконно створеною фейковою клоновою сторінкою у соц. мережі з моїм номером телефону і фото розсилаються оголошення абсолютно по всіх “профільних” сторінках міст України. Вінниця, Львів, Одеса, Бахмач, Київ, Слов’янськ… .
Більше того, не шкодують свого часу виконавці брудного, з незрозумілою мотивацією замовлення і на здійснення переписки з так званими “клієнтами”.

“Виходь, я вже приїхав”, або “Відкривай, я під дверима” від чоловіків з Івано-Франківська чи Дніпра викликало обурення, сміх і співчуття до них водночас.

І ТАК ДЕНЬ У ДЕНЬ. ВПРОДОВЖ ДЕВ’ЯТИ МІСЯЦІВ.

Зміна № телефону для мене, як для публічної особи, чий номер постійно в мережі, нічого не дасть.

Сьогоднішня ніч була особливо “гарячою”. Спочатку слухавку брав чоловік, а потім взагалі довелося вимкнути телефон. Один парубок ніяк не міг втямити, обурюючись: “Як? Вона ж в “топі”. Її фото з самого верху”.

Це ж треба просто уявити обсяги витраченого часу на те, щоб хоч трошки “підсолити, підперчити” моє життя… !

Впевнена, що саме Артем Юрійович Семеніхін є ініціатором, замовником та виконавцем цієї брудної гри.

Адже, окрім того, що почалося це відразу, як я пішла з посади, цьому передувало безліч проявів у поведінці міського голови.

1. Зокрема, як тільки у нього, під будь-яким приводом з’являлась можливість хоч на хвилинку взяти до рук мій телефон, завжди після цього я виявляла на ньому безліч закачаних фото- та відео- матеріалів з найрізноманітнішими “чоловічими інструментами” та сексуальними оргіями.
Про це знає моя колишня підлегла, якій я розповідала про жахіття неадекватної поведінки міського голови та мій чоловік, якому доводилося на моє прохання все те видаляти.

2. Систематично Артем Семеніхін схиляв мене до створення та ведення фейкових сторінок для поливання брудом всіх підряд, а в першу чергу – політичних опонентів. Для нього це, як азартна гра, без якої він не може жити. Відмовилась я це робити в той момент, коли це вийшло за межі здорового глузду. Очільник міста ультимативно наказав мені написати, що “депутат Инна Пащенко була в сауні з депутатами Тарас Омельченко та Олександром Кирієм та займалася з ними оральним сексом.” Це був один із перших моментів, коли я відмовилася підкорюватися нездоровим, психічно відхиленим наказам міського голови і він оголосив мене “зрадницею”.

3. Не можу не згадати і той момент, коли Артем Семеніхін, вперше довізши мене додому, відразу запитав: “А де те вікно, де ви з чоловіком чпокаєтесь? Ото воно?…” Я ледь не згоріла з сорому та не могла усвідомити, як міський голова може таке озвучувати, навіть якщо у нас гарні довірливі стосунки. Це ж навіть найближчому другові не прийде в голову таке сказати…

Фактів, можливо і ЦІКАВІШИХ, АЛЕ ЗАНАДТО НЕПРИСТОЙНИХ у поведінці міського голови Артема Семеніхіна, свідком якої мені довелося бути, можна наводити безліч. І, хоча деякі особи змирилися з такою неадекватністю, вважаючи це за вищий рівень прояву чоловічої уваги, для мене такі речі у ділових стосунках є категорично не прийнятними.

Два рази мені телефонували співробітники відповідних органів, та, говорячи, що перевірили інформацію щодо моєї непричетності до надання сексуальних послуг, радили мені, як вести себе далі.

Так, писали скарги на сайти, блокували профільну фейкову сторінку, двічі зверталася із заявами до працівників поліції, але все – безрезультатно.

Збочинські оголошення знову і знову, як гриби після дощу, з’являються по всій Україні. Проконтролювати їх без нав’язливої ідеї та спец. кадрових ресурсів, які має міський голова, нереально.

Эльвира БигановаАлексей Нештенко де мені шукати захисту? Чи існує у нас кіберполіція? Скільки ще мені жити у нав’язливій павутині? Перевірте мої вхідні на Київстар і зрозумійте, наскільки глобальною є хвора мета того, хто це робить. Перечитайте усі мої заяви до поліції та аргументи щодо вмотивованої причетності до цього міського голови Артема Семеніхіна.

А Ви, Артеме Юрійовичу, навчіться жити без мене і сприймати мене виключно як активного члена громади міста, а не свою власність, долею якої ви берете на себе відповідальність розпоряджатися!

P.S.: Знаю, що від хворих збочень, шантажу та домагань міського голови Артема Семеніхіна постраждало або стикнулося з цим багато дівчат, жінок нашого міста. НЕ наполягаю, але давайте виведемо цього сексуального маніяка на чисту воду та поставимо на цьому крапку. Пишіть у повідомленнях або коментарях. Візьму на себе роль модератора з урахуванням ваших побажань публічності чи анонімності. Досить терпіти. Я не боюсь сказати. А ви?”

Поділитися в соціальних мережах
26 лютого
Видатного українського лікаря Сергія Лисенка нагородили Міжнародною премією миру (Німеччина – США)
30 грудня
«Аврора» передала 220 шоломів захисникам
02 вересня
В Черкассах есть свои Месси и Роналду: итоги футбольного первенства
24 червня
СБУ заявила, що нардеп Деркач завербований російською розвідкоюВІДЕО
З 1 вересня в українських школах планують розпочати переважно очне навчання – ОП
Українські військові вийшли з Сєвєродонецька – журналіст
Кремль відреагував на кандидатство України в ЄС: “головне, аби не було проблем для РФ”
У Херсоні підірвали колаборанта
Під Рязанню в Росії впав Іл-76
Українська авіація завдала потужних ударів по росіянах
США надають $450 млн військової допомоги Україні, у пакеті – РСЗВ та патрульні катери
Україна отримала статус кандидата на вступ в ЄС
23 червня
НБУ “надрукував” для уряду ще 35 мільярдів
McDonald’s може відкритися в Україні в серпні – Forbes
Перші американські HIMARS вже в Україні – Резніков
Суд заборонив партію Вітренко
Документи про завершення освіти будуть доступні в “Дії”
Європарламент підтримав кандидатський статус для України і Молдови
У Львові у закритому режимі готуються судити Медведчука
Британська розвідка: сили РФ просунулися в бік Лисичанська на 5 кілометрів
Влучання блискавки, утоплення, втрата свідомості: як надати домедичну допомогу
Зеленський: Пришвидшення перемоги – наша національна мета
22 червня
Вчителі з регіонів, де відновлять офлайн-навчання, мають повернутися на роботу – Шкарлет
Шольц: Німеччина продовжить постачати зброю Україні
В Україні повністю зупинено нафтопереробку – Вітренко
Туреччина заявила, що досягла прогресу з Росією щодо вивезення українського зерна
Росіяни випустили 7 ракет по Миколаєву – Кім
Європі порадили готуватись до зими без російського газу
У Ростовській області горів нафтопереробний завод, соцмережі писали про удар з безпілотника
ЄС офіційно визнає Україну кандидатом на вступ: проєкт рішення