На Сумщині з початку року зросла кількість ДТП
Як на Сумщині розподілили 60 млн медичної дотації
Дитяча художня школа з Сум представила роботи в Норвегії
Шосткинська громада отримала з державного бюджету 21 млн грн
Триває збір на дороговартісну операцію з корекції деформації хребта 12-річному Андрію із Шостки
У Сумах поліцейські затримали злодія, який вчинив розбійний напад на жінку
У Сумах прибрали іграшки та малюнки біля місця трагічого ракетного удару
9 будинків згоріли сьогодні внаслідок ворожих обстрілів у Миропільській громадіФОТО
Учні Кролевецької гімназії № 5 висадили дерева пам’ятіФОТО
Охтирські боксери вибороли нагороди на харківському турнірі пам’яті загиблих захисників
У Сумах ліквідовано масштабну схему незаконного обігу тютюну та алкоголю
“Повилітало все з “м’ясом”. Очевидці розповіли про російський обстріл ОхтиркиФОТО
«Я з ними до кінця»: історія порятунку жінки з шістьма собаками, яку здійснили «Білі янголи» СумщиниФОТО
На Сумщині піротехніки ДСНС знищили 20 вибухонебезпечних предметів
В Охтирці усувають наслідки нічної ворожої атакиФОТО
З’явилася інформація про сумський слід у вбивстві російського генерала Москалика
До Сумського навчально-реабілітаційного центру №1 підключили модульну котельну
На Сумщині браконьєри наловили карасів на 63 тис. грн
Сумські правоохоронці розшукали зниклу неповнолітню
«Горів дах і третій поверх, зараз там тліє»: які наслідки удару росіян по опорній школі в ШалигиномуФОТО
Де в Сумах можна отримати безоплатне протезування
Фермери Сумщини, які постраждали від війни, можуть отримати допомогу на відновлення
У Сумах сп’янілий водій ЗАЗ влаштував ДТП на МеталургівФОТО
Завтра у Сумах прощатимуться із загиблим на війні священником
Сумчанин розповів про особливості роботи у газовому господарстві під час війни
Путивльський поет презентував книгу
Глухівська громада отримала авто для мобільної бригади соціально-психологічної допомоги
Креатин для початківців: що варто знати перед першим прийомом?
Рятувальники показали, як гасили масштабну пожежу після ворожого удару в ОхтирціФОТОВІДЕО
У Шостці попрощалися із захисником-добровольцем Андрієм Корхом

«Правила выживания»: как выбрать сало?

В воскресенье, 26 мая, в 20:30 на «Интере» – новый спецвыпуск ток-шоу «Правила выживания», посвященный салу. В этой программе зрители узнают, на что обращать внимание при выборе любимого продукта украинцев.

Свиное сало давно стало визитной карточкой Украины, без него невозможно представить нашу национальную кухню. Его запекают, солят, коптят, жарят и добавляют в различные блюда. Это не только вкусный, но и полезный продукт. Современная официальная медицина рекомендует понемногу употреблять свиное сало людям любого возраста. Более того, диетологи утверждают, что от сала больше пользы, чем от мяса, да и усваивается организмом оно легче. Но как правильно выбирать настоящее и вкусное сало, чтобы порадовать себя и гостей любимой закуской? Какие существуют показатели качества этого продукта? И сколько сала рекомендуют врачи вводить в свой рацион питания?

«При выборе сала в первую очередь нужно обращать внимание на его цвет, – объясняет эксперт программы «Правила выживания», гастрогид Елена Павлова. – Оно должно быть белым с нежно-розовым оттенком. А вот желтизна и серость говорят о том, что продукт уже старый. Качественное сало легко прокалывается и имеет упругую, чисто выскобленную шкурку. Помните: сало с прослойками мяса хорошо покупать для запекания или жарки, но в сыром или подсоленном виде лучше не употреблять, так как именно в мясной прослойке могут быть бактерии и паразиты. Просто в сальном жире они не выживают».

В каких случаях сало становится источником опасных болезней, а когда превращается в лекарство от них? Можно ли есть сало и худеть? И что входит в состав сала, которое могут употреблять вегетарианцы? В студии ток-шоу на эти и другие вопросы ответят ведущий Александр Лукьяненко и эксперты «Правил выживания»: соведущая и автор сюжетов программы Вера Борсук; исполнительный директор общественной организации «Союз потребителей Украины» Максим Несмиянов; пищевой технолог Андрей Бабаев; профессор кафедры гастроэнтерологии, диетологии и эндоскопии Галина Анохина; исполнительный директор Ассоциации мясной отрасли Виталий Павливский; арт-директор Музея сала Ольга Бабан; гастрогид Елена Павлова; адвокат Сергей Бевз. В студии ток-шоу «Правила выживания» своим опытом поделится звездный эксперт выпуска – украинский атлет и телеведущий, президент Федерации стронгмена Украины Сергей Конюшок.

«Я люблю сало, але дотримуюся принципів спортивного раціонального харчування, тому їм його не щодня, – говорит Сергей Конюшок. –Вважаю, що більше інформації про якість життя отримує наш споживач, то краще. Сьогодні в студії ток-шоу «Правила виживання» почув багато корисних порад від експертів про те, як правильно вибирати сало. Виявляється, вже навчилися готувати штучне сало! Тепер буду звертати увагу на штучність і природність сала у ковбасі. Але я впевнений, що тренд майбутнього – натуральні органічні продукти. Тому мрію коли-небудь організувати свою ферму».

Смотрите спецвыпуск ток-шоу «Правила выживания», посвященный салу, в воскресенье, 26 мая, в 20:30 на телеканале «Интер».

Все выпуски «Правил выживания» смотрите на YouTube-канале проекта.

Ток-шоу «Правила выживания» – единственная в стране реальная «Книга жалоб и предложений», куда со своим вопросом или проблемой может обратиться любой человек. Если вы или ваши близкие столкнулись с некачественными товарами или услугами, пишите на сайте проекта https://pravyla.inter.ua/ или звоните на горячую линию: 067 879 55 91.

Поділитися в соціальних мережах
08 січня
Деревина під прицілом: дискусії навколо нового законопроєкту №4197-Д
07 червня
Як визначити свою чергу на відключення електроенергії не заходячи на сайт обленерго?
26 лютого
Видатного українського лікаря Сергія Лисенка нагородили Міжнародною премією миру (Німеччина – США)
30 грудня
«Аврора» передала 220 шоломів захисникам
02 вересня
В Черкассах есть свои Месси и Роналду: итоги футбольного первенства
24 червня
СБУ заявила, що нардеп Деркач завербований російською розвідкоюВІДЕО
З 1 вересня в українських школах планують розпочати переважно очне навчання – ОП
Українські військові вийшли з Сєвєродонецька – журналіст
Кремль відреагував на кандидатство України в ЄС: “головне, аби не було проблем для РФ”
У Херсоні підірвали колаборанта
Під Рязанню в Росії впав Іл-76
Українська авіація завдала потужних ударів по росіянах
США надають $450 млн військової допомоги Україні, у пакеті – РСЗВ та патрульні катери
Україна отримала статус кандидата на вступ в ЄС
23 червня
НБУ “надрукував” для уряду ще 35 мільярдів
McDonald’s може відкритися в Україні в серпні – Forbes
Перші американські HIMARS вже в Україні – Резніков
Суд заборонив партію Вітренко
Документи про завершення освіти будуть доступні в “Дії”
Європарламент підтримав кандидатський статус для України і Молдови
У Львові у закритому режимі готуються судити Медведчука
Британська розвідка: сили РФ просунулися в бік Лисичанська на 5 кілометрів
Влучання блискавки, утоплення, втрата свідомості: як надати домедичну допомогу
Зеленський: Пришвидшення перемоги – наша національна мета
22 червня
Вчителі з регіонів, де відновлять офлайн-навчання, мають повернутися на роботу – Шкарлет
Шольц: Німеччина продовжить постачати зброю Україні
В Україні повністю зупинено нафтопереробку – Вітренко
Туреччина заявила, що досягла прогресу з Росією щодо вивезення українського зерна
Росіяни випустили 7 ракет по Миколаєву – Кім
Європі порадили готуватись до зими без російського газу