Вчора
Буймерський старостат відновив роботу після ракетного удару
В Охтирці простерилізують 70 чотирилапих безхатьків
Як живе перша оленяча ферма на Сумщині?ФОТО
Є поранений: протягом дня росіяни здійснили 14 обстрілів Сумської області
Cумська громада попрощалася з двома загиблими захисникамиФОТО
У Лебедині попрощалися із загиблим на війні мером Олександром Бакликовим
На Сумщині два будинки сімейного типу отримали мікроавтобуси від міжнародних партнерів
Благодійники оплатять навчання 52 студентам СНАУ
Операція «Першоцвіт» на Сумщині: складено 22 протоколи
Ексмер Сум і кадровий офіцер Лисенко заявив, що воювати на фронт не поїде
У Роменському мікрорайоні прогрейдерували дороги
У Бурині попрощаються із захисником Сергієм Куштименком
Ворог продовжує «пропаганду страху» серед мешканців Сумщини
У Сумах відкрився Центр допомоги врятованим
Рятувальники Сумщини провели відновлювальні роботи в зруйнованих ворогом оселяхФОТО
Три адмінматеріали: наслідки нічної нетверезої поїздки в СумахФОТО
Нардеп Максим Гузенко: «У Липоводолинській громаді працюватимуть над пропозицією очільника МОЗ щодо створення медичного центру»
Геннадій Демʼяненко: «Закупівля військовим безпілотників та РЕБ у Лебедині фінансовий пріоритет»
У Сумах поліцейські виявили у чоловіка гранату і наркотикиФОТО
Ямпільська громада попрощалася із захисником Олексієм Кірієнком
На Охтирщині чоловік самовільно захопив земельну ділянку
На ювілеї музичної школи в Сумах збирали кошти для ЗСУ
Як мешканці шосткинської багатоповерхівки, сортуючи сміття, заробляють грошіФОТО
Сьогодні будуть застосовані графіки обмеження споживання електроенергії
У Сумах пройде Крафтовий вікенд
На Сумщині планують створювати медичні центри громад
Шосткинська учениця перемогла у двох престижних конкурсах мистецтвФОТО
Пізно ввечері у Глухові шукали “вибухівку” в школах
Сумський студент став майстром спорту з судномодельного спорту
Сумчани взяли медалі чемпіонату України з пауерліфтингу

«Правила выживания»: как выбрать сало?

В воскресенье, 26 мая, в 20:30 на «Интере» – новый спецвыпуск ток-шоу «Правила выживания», посвященный салу. В этой программе зрители узнают, на что обращать внимание при выборе любимого продукта украинцев.

Свиное сало давно стало визитной карточкой Украины, без него невозможно представить нашу национальную кухню. Его запекают, солят, коптят, жарят и добавляют в различные блюда. Это не только вкусный, но и полезный продукт. Современная официальная медицина рекомендует понемногу употреблять свиное сало людям любого возраста. Более того, диетологи утверждают, что от сала больше пользы, чем от мяса, да и усваивается организмом оно легче. Но как правильно выбирать настоящее и вкусное сало, чтобы порадовать себя и гостей любимой закуской? Какие существуют показатели качества этого продукта? И сколько сала рекомендуют врачи вводить в свой рацион питания?

«При выборе сала в первую очередь нужно обращать внимание на его цвет, – объясняет эксперт программы «Правила выживания», гастрогид Елена Павлова. – Оно должно быть белым с нежно-розовым оттенком. А вот желтизна и серость говорят о том, что продукт уже старый. Качественное сало легко прокалывается и имеет упругую, чисто выскобленную шкурку. Помните: сало с прослойками мяса хорошо покупать для запекания или жарки, но в сыром или подсоленном виде лучше не употреблять, так как именно в мясной прослойке могут быть бактерии и паразиты. Просто в сальном жире они не выживают».

В каких случаях сало становится источником опасных болезней, а когда превращается в лекарство от них? Можно ли есть сало и худеть? И что входит в состав сала, которое могут употреблять вегетарианцы? В студии ток-шоу на эти и другие вопросы ответят ведущий Александр Лукьяненко и эксперты «Правил выживания»: соведущая и автор сюжетов программы Вера Борсук; исполнительный директор общественной организации «Союз потребителей Украины» Максим Несмиянов; пищевой технолог Андрей Бабаев; профессор кафедры гастроэнтерологии, диетологии и эндоскопии Галина Анохина; исполнительный директор Ассоциации мясной отрасли Виталий Павливский; арт-директор Музея сала Ольга Бабан; гастрогид Елена Павлова; адвокат Сергей Бевз. В студии ток-шоу «Правила выживания» своим опытом поделится звездный эксперт выпуска – украинский атлет и телеведущий, президент Федерации стронгмена Украины Сергей Конюшок.

«Я люблю сало, але дотримуюся принципів спортивного раціонального харчування, тому їм його не щодня, – говорит Сергей Конюшок. –Вважаю, що більше інформації про якість життя отримує наш споживач, то краще. Сьогодні в студії ток-шоу «Правила виживання» почув багато корисних порад від експертів про те, як правильно вибирати сало. Виявляється, вже навчилися готувати штучне сало! Тепер буду звертати увагу на штучність і природність сала у ковбасі. Але я впевнений, що тренд майбутнього – натуральні органічні продукти. Тому мрію коли-небудь організувати свою ферму».

Смотрите спецвыпуск ток-шоу «Правила выживания», посвященный салу, в воскресенье, 26 мая, в 20:30 на телеканале «Интер».

Все выпуски «Правил выживания» смотрите на YouTube-канале проекта.

Ток-шоу «Правила выживания» – единственная в стране реальная «Книга жалоб и предложений», куда со своим вопросом или проблемой может обратиться любой человек. Если вы или ваши близкие столкнулись с некачественными товарами или услугами, пишите на сайте проекта https://pravyla.inter.ua/ или звоните на горячую линию: 067 879 55 91.

Поділитися в соціальних мережах
26 лютого
Видатного українського лікаря Сергія Лисенка нагородили Міжнародною премією миру (Німеччина – США)
30 грудня
«Аврора» передала 220 шоломів захисникам
02 вересня
В Черкассах есть свои Месси и Роналду: итоги футбольного первенства
24 червня
СБУ заявила, що нардеп Деркач завербований російською розвідкоюВІДЕО
З 1 вересня в українських школах планують розпочати переважно очне навчання – ОП
Українські військові вийшли з Сєвєродонецька – журналіст
Кремль відреагував на кандидатство України в ЄС: “головне, аби не було проблем для РФ”
У Херсоні підірвали колаборанта
Під Рязанню в Росії впав Іл-76
Українська авіація завдала потужних ударів по росіянах
США надають $450 млн військової допомоги Україні, у пакеті – РСЗВ та патрульні катери
Україна отримала статус кандидата на вступ в ЄС
23 червня
НБУ “надрукував” для уряду ще 35 мільярдів
McDonald’s може відкритися в Україні в серпні – Forbes
Перші американські HIMARS вже в Україні – Резніков
Суд заборонив партію Вітренко
Документи про завершення освіти будуть доступні в “Дії”
Європарламент підтримав кандидатський статус для України і Молдови
У Львові у закритому режимі готуються судити Медведчука
Британська розвідка: сили РФ просунулися в бік Лисичанська на 5 кілометрів
Влучання блискавки, утоплення, втрата свідомості: як надати домедичну допомогу
Зеленський: Пришвидшення перемоги – наша національна мета
22 червня
Вчителі з регіонів, де відновлять офлайн-навчання, мають повернутися на роботу – Шкарлет
Шольц: Німеччина продовжить постачати зброю Україні
В Україні повністю зупинено нафтопереробку – Вітренко
Туреччина заявила, що досягла прогресу з Росією щодо вивезення українського зерна
Росіяни випустили 7 ракет по Миколаєву – Кім
Європі порадили готуватись до зими без російського газу
У Ростовській області горів нафтопереробний завод, соцмережі писали про удар з безпілотника
ЄС офіційно визнає Україну кандидатом на вступ: проєкт рішення