Мерія повідомила, де в Сумах можна “поквасити”
За підрахунками виробників квасу, у минулому році сумчани випили понад 60 тонн «живого» напою. Цього року жовті бочки виїдуть на вулиці Сум після 10 травня. Виконавчий комітет Сумської міськради визначив 39 офіційних місць для реалізації квасу.
«Споживачеві варто звернути увагу на посвідчення якості, яке видається лабораторією. У ньому прописується дата виготовлення, умови зберігання і склад реалізованого напою. Згідно з нормами, термін придатності розливного «живого» квасу не перевищує 48 годин при температурі +12 .. + 24 С», – пояснює виробник.
За 1 літр напою сумчанам доведеться заплатити 12 грн. Виїзні точки продажу квасом працюватимуть у місті до 1 вересня включно.
Джерело: 0542.ua
Поділитися в соціальних мережах