Сумські науковці виготовили нові види їстівного посуду
Команда науковців Сумського національного аграрного університету вдосконалила їстівний посуд від FoodBIOPack. Тепер у них є навіть чашечки для еспресо та їстівні соломинки, які витримують холодні та гарячі напої.
“Ми тут трохи вдосконалили наш їстівний посуд та столові прилади, які витримують окроп та залишаються міцними протягом тривалого часу. Наш посуд тепер однорідний за кольором, без здуття, а також має більш привабливий зовнішній вигляд. У асортименті з’явилися маленькі чашечки для кави еспресо об’ємом 50 мл та соломинки. Зараз це лише прототипи, але як майбутня нова лінійка від FoodBIOPack вони можуть мати продовження”, – пишуть науковці.
Розробники їстівного посуду говорять, що вдосконалені столові прибори не потребують покриття із айсінгу або термостійкого шоколаду, бо зроблені за спеціальною рецептурою та технологією.