У Сумах популяризують гіпоалергенне молоко, концепцію виробництва якого розробив СНАУ
У Сумах продовжується популяризація безпечного гіпоалергенного молока А2, концепцію виробництва якого розробив Сумський національний аграрний університет. Натхненні цією ідеєю провідні компанії з виробництва та переробки молока почали об’єднуватися навколо неї.
Так, нещодавно розпочали співпрацю компанія «Молоко Вітчизни» та сумська сироварня O`BEREG, яка від самого початку підтримала проєкт впровадження молока А2 у раціон українців. Початок співпраці вирішили відзначити святом. Тож 3 липня всі охочі змогли продегустувати лагідне молоко та продукцію з нього, а також дізнатися більше про користь молочки А2 у порівнянні зі звичайним молоком.
Особливо пощастило малечі! Для них у цей день студентський актив СНАУ підготував захопливу розважальну програму, а молочні компанії пригостили смачним, та головне – натуральним, морозивом із справжнього молока. Захопленню дітлахів не було меж. А це значить, що з раннього віку вони зможуть засвоїти звичку вживати якісні та безпечні продукти.
Кульмінацією заходу став розіграш лотереї, у якій взяти участь міг кожен. Щасливчики отримали групову екскурсію на виробництво «Молока Вітчизни», величезні сирні кошики від O`BEREG та обід у ресторані Simbiosi, який став спонсором заходу.