На Сумщині активно розвивається мініпереробка
Наразі в області працює близько 150 мініпереробних підприємств, повідомив директор Департаменту агропромислового розвитку Сумської обласної військової адміністрації Олександр Маслак під час брифінгу в офіційному медіацентрі.
За його словами, поряд із великими переробними підприємствами на Сумщині активно розвивається мініпереробка. За оперативною інформацією, у громадах області наразі функціонує близько 150 мініпотужностей різних напрямків.
«Це виробництво молока та молочної продукції, борошна, олії, м’ясних та ковбасних виробів, хлібопечення тощо. Такі підприємства створені в кожній територіальній громаді. Вони, переважно, забезпечують локальні потреби споживачів у продукції», – розповів Олександр Маслак.
Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ
Читайте нас також в ІНСТАГРАМ