Начальником Ямпільського відділення поліції призначений майор Сергій Забозлаєв.

До призначення Сергій Олександрович працював на посаді заступника начальника Середино-Будського відділення поліції, має понад 16 років стажу роботи в правоохоронних органах.

“У 1999 році я вирішив пов’язати своє життя з правоохоронними органами і подав документи на працевлаштування до міліції, як вона тоді називалась. 10 січня 2000 року прийшов наказ про моє призначення в патрульну службу. У ній я пропрацював приблизно півроку. Після працював помічником дільничного, помічником оперуповноваженого, оперуповноваженим, старшим оперуповноваженим, заступником начальника розшуку, начальником розшуку, начальником кримінальної міліції. У 2013 році перейшов на роботу в Середино-Будський райвідділ, де три роки пропрацював на посаді заступника начальника, а наприкінці минулого року мені запропонували очолити Ямпільське відділення поліції”, – розповів Забозлаєв про свій досвід роботи.

Щодо можливих кадрових змін у відділенні новий посадовець відповів наступним чином: “Ті співробітники, які показують себе з кращого боку, однозначно будуть підвищені. Запрошувати сюди на роботу не місцевих людей я вважаю недоцільним, адже місцеві краще орієнтуються у проблематиці і розуміють ситуацію. Інша справа, що є недоукомплектування штату. Тож, на конкурсній основі буде проходити набір на службу в поліції. Зарплата у нас гідна. Будемо раді молодому поповненню”.

Джерело: yampil.info