Сьогодні покажуть, як “Ревізор” перевіряв Суми
Сьогодні, 23 жовтня, 0 19:00 на Новому каналі вийде новий випуск програми “Ревізор” із інспекцією у Сумах. На сайті Нового уже відкрили завісу, що саме побачать мільйони глядачів у сумських закладах. Ведучий Микола Тіщенко побуває у їдальні заводу «Насосенергомаш», де можуть обідати як співробітники підприємства, так і всі охочі.
А охочих багато, адже ціни в їдальні дуже доступні. Обід Миколі Тищенку (булочка з маком, оселедець під шубою і узвар) обійшовся лише у 12 гривень.
– Здається, це мій найбюджетніший обід за весь сезон, – підкреслив ведучий.
Однак чи той це випадок, коли дешево та якісно?
Навідалася команда з ревізією і в кафе-піцерію «Портофіно». І під час перевірки кухні з’ясувала, що заклад славиться не лише піцою, а й приготуванням страв молекулярної кухні! Деякі з них Микола Тищенко, скориставшись нагодою, продегустував, адже свого часу активно цікавився цим напрямком кулінарії.
А на нараді з приводу вердикту закладу розгорілася палка суперечка. На оголошенні висновків ведучий зізнався персоналу, що йому довелося посваритися з усією командою, відстоюючи своє рішення…
Який же вердикт зрештою оголосили «Портофіно»? Що за нежданий гість з’явився в номері Анни Жижі під час ночівлі у готелі «Ювілейний»? І який небезпечний інгредієнт на кухні ресторану «Шалена Шкварочка» при перевірці вивів з ладу перевірочний прилад «Ревізора»?
Нагадаємо, що днями “Ревізор.Магазини” побував у Охтирці.