У кунжуті, експортованому з Індії, виявили небезпечну речовину
Про це повідомило Головне управління Держпродспоживслужби в Сумській області.
До Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів надійшло інформаційне повідомлення системи (RASFF) від 19 листопада 2020 року № 2020.5126 стосовно виявлення несанкціонованої речовини оксиду етилену (0,14; 2.7; 7; 7.7 mg/kg – ppm) у вилущеному насінні кунжуту. Воно експортувалося з Індії (експортер: Dhaval Agri Exports, Rajkot, Gujarat) до Австрійської Республіки (отримувач: Lesaffre Austria AG, Wiener Neudorf) та до України (отримувач: ТОВ «Лесаффр Україна», вул. Бориспільська 9, буд. 91, м. Київ, 02099, [email protected]).
Поділитися в соціальних мережах