У замороженому м’ясі, експортованому з Польщі, виявили сальмонелу
Про це повідомило Головне управління Держпродспоживслужби в Сумській області.
До Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів надійшло інформаційне повідомлення системи швидкого реагування по харчових продуктах та кормах (RASFF) від 16 квітня 2020 року № 2020.1664 щодо виявлення Salmonella Enterica ser. Enteridis (presence/25G) у заморожених четвертинах курячих, експортованих з Польщі (farmer – Hanna i Marcin Sliwinscy Sp. Jawna Kozielsk, Kuczbork; producer – Zaklady Miesne «Czaplicki» Sp. z o. o., № PL 14134304 WE, Mlawa; manufacture – Cedrob S.A., № PL 14023901 WE, Ujazdowek, Ciechanow; storage – AMP Logistyka Sp zoo, № PL 14201101 WE, Plonsk) до окремих держав – членів ЄС (Литви) та до України.