У замороженому м’ясі птиці з Польщі виявили сальмонелу
Про це повідомило Головне управління Держпродспоживслужби в Сумській області.
До Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів надійшло інформаційне повідомлення системи (RASFF) від 18 листопада 2020 року № 2020.5100 та від 19 листопада 2020 року № 2020.5100–fur 2 щодо Salmonella enterica ser.enteridis (в 1 із 5 зразків/25 г) у замороженому м’ясі птиці з Польської Республіки (виробник: Piko Bis Zaklad Rozb. Drob. Sp.z.o.o.Sp.K. №PL 20634303 WE, Suwalki; Cedrob S.A. № PL 14023901, Ciechanow; оптовик: AMP Logistyka Sp. zoo, № PL 14201101 WE, Plonsk; фермер: Przemyslaw Kozlakiewicz, № WNI 14137145, Szrensk) до окремих держав-членів ЄС та до України (холодильний склад, що розташований за адресою: вул. Лідавська, 1, м. Луцьк, Волинська область, 43000).